Cautare

4646 de rezultate pentru "accident rutier in 3101 2010 autostrada" (7.85 secunde)
Noua taxa va fi insa al patrulea bir impus romanilor pentru aceeasi autostrada, dupa rovinieta, taxa din combustibili si impozitul la buget.
Grupul chinez China Overseas Engineering Group construieste doua tronsoane in lungime de 49,2 kilometri din autostrada ce uneste Berlinul de Varsovia.
Proiectul face parte din Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T) 2007-2013 si vizeaza constructia a 33,25 kilometri de autostrada intre Timisoara si Arad si 12,25 de sosea de centura la nivel de autostrada, scrie MEDIAFAX.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Presedintele Rusiei ratifica memorandumul privind o "autostrada-inel" de 7000 de km, in jurul Marii Negre, care ar avea si un segment Chisinau-Bucuresti.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Autostrada suspendata, un vis care devine realitate Autostrada suspendata incepe sa prinda contur. ... Cu toate acestea, Primarul Oprescu isi justifica alegerea, explicand ca in acest fel numarul exproprierilor va fi minim si vor fi ocolite toate constructiile protejate sau monument istoric.
Astazi este inaugurat un nou tronson din Autostrada Soarelui Un tronson de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui va fi inaugurat, astazi, de premierul Emil Boc si de ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
finantarea Autostrazii Transilvania din fondurile Uniunii Europene Vineri, 21 octombrie 2011 in timpul vizitei pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relatia Valcele - Apahida, ati declarat ca:
Cum arata pe hartie Capitala in 2035.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. De fapt, autostrada nu a fost o prioritate, pentru ca ...nu au primit spagile cerute.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Sorin Golea)rnNe place sa credem ca blocul comunist s-a prabusit brusc in 1989, din dorinta de libertate a oamenilor.
O turma de oi va poate aparea fix in fata masinii, mai ales daca sunteti pe autostrada. Fotografia a fost facuta week-end-ul trecut, de o telespectatoare Realitatea Tv pe autostrada Bucuresti-Constanta, imediat dupa statia de taxare.
Nu am gasit insa in intreg aquisul comunitar, adica in catalogul care cuprinde capitolele pe care trebuie sa le respecte un stat ce doreste integrarea in UE, o prevedere potrivit careia respectiva tara candidata trebuie sa aiba drumuri civilizate si autostrazi.
Un segment de 60 de metri s-a surpat la Breaza, pe autostrada A10. Autostrada fusese inchisa pentru reparatii in urma cu 3 zile. Autostrada a fost inaugurata anul trecut.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. Primaria chiar a inceput constructia unui pod si a facut exproprieri in zona Lacului Morii. Lucrarile au fost insa blocate in instanta.
Carambol pe Autostrada Soarelui. ... Autostrada Soarelui a devenit cea mai periculoasa sosea. Week-end de week-end au loc aici accidente in care sunt implicate mai multe masini.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
google-analytics.com